Weekends

FEELGOOD RELAX WEEKEND 

Fall into you weekend 2019

Heb jij dringend tijd nodig voor jezelf? Verlang je naar rust in je hoofd? Wil je eens niet moeten nadenken wat er straks weer op de tafel moet? Zin om de dagelijkse sleur even achter te laten?

Dan zijn de relaxweekends iets voor jou!!! Met een groep je van 12 tot 15 vrouwen mag je 2 nachten doorbrengen in een heerlijk luxueus vakantiehuis. Hier wordt er dagelijks lekker vers en gezond voor je gekookt. We laten je kennismaken met een wereld van rust, relaxatie, ademhalingsoefeningen, massages en wandelingen. Kom terug in contact met jezelf en voel beter aan wat jij nodig hebt. Bovendien mag iedereen genieten van individuele coaching en een voetreflexbehandeling of lichaamsmassage. Overdag is er voldoende ruimte voor gezellige koffie of theemomentjes, rust, lachen, ontspannen… ’s Avonds steken we de haard aan en is er tijd om te genieten van onder andere een goed glas wijn en boeiende gesprekken. Niks moet, alles mag, het is jouw weekend, het is jouw cadeautje! Ben je al aan het wegdromen? Aarzel niet en reserveer jouw plekje tijdens dit heerlijk ontspannend, inspirerend en adem-gevend weekend! Nadien kan je opgeladen met hernieuwde energie naar huis. Dit weekend zal nog lang nazinderen.

FEELGOOD COSY WEEKEND

Feelgood Cosy Weekend 2019

Lijkt zo’n weekendje weg ook wat voor jou? Heb je dringend tijd voor jezelf nodig? Verlang je naar rust in je hoofd? Ook zo’n zin om de sleur eventjes achter je te laten? Met een klein groepje vrouwen brengen we 3 dagen en nachten door in de natuur. In een inspirerend kader en gezellige sfeer laat ik je kennismaken met een wereld die ruimte geeft aan rust, stilte en verdieping. Kom weer in contact met jezelf, voel wat je lichaam nodig heeft. Ons ontbijtje wordt elke dag klaargemaakt, barbecue wordt geleverd, we bakken zelf ons vlees. We gaan back-to-basic maar met het comfort van echte bedden en een douche met warm water. ’s avonds steken we de houtkachel aan en genieten we van boeiende gesprekken. Overdag is er tijd om te wandelen, lezen, genieten, kortom niks moét! Als coach sta ik het hele verblijf ter beschikking voor wie nood heeft aan een gesprek.

Meer info op http://www.facebook.com/lifecoachleen

Wil je hier nog meer over weten, of wil je graag eens mee,

contacteer me voor vrijblijvende info!