Wie is Leen écht?

Als ik me in een nieuwe groep moet voorstellen gaat dat meestal als volgt:

“Hoi, ik ben Leen, getrouwd, 2 kinderen en werk als Life coach.

Maar is dat wie ik ‘BEN’ ?? Wie ben ik zonder job, relatiestatus, label?

Wat ik eigenlijk zou willen vertellen is:

Ik ben Leen en ik hou van lekker eten en rode wijn, warme zomeravonden met vrienden en diepzinnige gesprekken.

Ik word blij van warme dekentjes, huissokken, zon op mijn huid en stevige wandelingen. Ik kan enorm ontroerd worden door muziek en verhalen van mensen. Ik hou van het warme nest dat ik thuis gecreëerd heb.

Er zijn zoveel kleine dingen waar ik gelukkig van kan worden. Verse tulpen, een tekening voor mij, briefjes van de kinderen, de nieuwe Happinez magazine, koffie die ik niet zelf gezet heb, notitieboekjes,…

Het gebeurt dat ik de auto aan de kant zet als ik een mooie lucht of landschap zie. Daar moét ik gewoon naar staan kijken.

Ik ben best trots op mezelf.

Op de obstakels die ik overwon, op het feit dat ik tegenslagen gebruikt heb als springplank.

Op de vrouw die ik geworden ben en dat ik nu andere mensen kan en mag helpen om ook een groei mee te maken waar ze trots op kunnen zijn.