Wie is Leen?

Hoi ik ben Leen, gehuwd en mama van twee dochters.

Ik heb altijd graag mensen willen helpen, daarom koos ik voor mijn job als verpleegkundige. Een job die ik met veel liefde 18 jaar heb uitgevoerd, waarvan de laatste 12 jaar enkel in de nacht.

Maar ik wou verder gaan, dieper gaan. Ik wou mensen beter kunnen begrijpen. Ik wou mijn communicatie verbeteren, de boodschap achter het gedrag, de pijn achter de facade , de bedoeling achter de vraag ontdekken…

In november 2016 schreef ik me in voor een opleiding
“Life coach” en “Life coach gevorderden” en nadien volgde ik nog de modules bedrijfscoach, budgetcoach, kindercoach en familiecoach.

In Juli 2017 behaalde ik het diploma “Allround coaching expert”.
Omdat ik wil blijven bijleren volgde ik in 2018 een opleiding tot Relatiecoach en Mindfulnesscoach, In 2019 een opleiding Assertiviteitstcoach en NLP en in 2020 Aromatherapie. In 2021 volgde ik nog de opleiding Stress en Burnout coach.

In 2017 startte ik mijn eigen praktijk thuis in bijberoep.
Ik hou ervan om mensen te inspireren, motiveren en inzichten te geven.
Mensen komen tot rust bij mij, ik zet ze af en toe een spiegel voor en stimuleer hen om hun doelstellingen te bereiken.

Sinds 2019 geef ik ook tienertrainingen en organiseer ik zomerkampjes.
Die trainingen zijn speels en laagdrempelig.
Kinderen mogen zichzelf zijn, leren dat ‘anders’ zijn wel oké is, dat ze fouten mogen maken, dat ze niet alleen zijn,… op een fijne manier door spelletjes, verhalen, knutselen enz.

Ik creëer een sfeer waarin kinderen en tieners zich durven openstellen voor zichzelf en naar de groep toe.
De oefeningen zijn afwisselend, uitdagend, rijk aan creativiteit en geven inzichten om oog te hebben voor het positieve.

Tijdens mijn eigen groeiproces heb ik me steeds meer gefocust op wat ik belangrijk vind in mijn leven.
Ik zet hoog in op gezelligheid, lekker en gezond eten, warmte, liefde voor het leven, veerkracht, balans, passie en algemeen goed voelen.

2020 was een kantelpunt, de hele coronacrisis heeft me aan het denken gezet. Zware rugproblemen zorgden er steeds meer voor dat mijn job in het ziekenhuis een kwestie van over-leven was.
Walk your talk… In oktober 2020 koos ik voor mezelf, voor mijn gezondheid, mijn welzijn en zette ik de stap naar hoofdberoep.

Ik heet jullie van harte welkom in mijn praktijk.

Lieve groet

Leen

“If you change the way you look at things, the things you look at change.”

Wayne Dyer