2020

Leen is een recht-toe-recht-aan persoon die de juiste ‘pijn/groeipunten’ naar boven kan halen. Op een relaxte manier laat ze je nadenken over jouw groeipunten. Ze staat met beide voeten op de grond en straalt authenticiteit uit! Dankzij een lekker tasje thee ben je onmiddellijk op je gemak. Dankzij haar ben ik terug kunnen gaan naar mijn authentieke zelf, heb ik mijn belangrijkste normen en waarden terug leren appreciëren.Dankzij haar ben ik waar ik moet zijn.
Dank je wel, Leen!

Elke

Deze Leen weet waar ze mee bezig is! 👏🏻
Ik ben begin 2019 met enkele vragen, gebrek aan inzichten en een hoop onzekerheid bij Leen binnen gestapt.
Ze liet me vooral nadenken over mijn eigen woorden, zinnen, vragen door medelevend de juiste dingen te zeggen en de juiste vragen te stellen.
Dank je om me met meer zelfvertrouwen naar huis te sturen, om me meer levensinzichten te geven en om me met een hoop tips&tricks naar huis te sturen!

Leen

Na lang twijfelen heb ik eind 2019 toch de stap gezet om naar Leen te gaan. Op facebook volgde ik al een tijdje haar pagina en stond vaker stil bij de dingen, maar omdat ik Leen kende van vroeger op de lagere school durfde ik niet echt langs te gaan bij haar.
Maar nu ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik ben me veel bewuster van dingen en heb een andere kijk gekregen op het leven. Het is niet erg dat je verschilt van mening van andere, en dat je opkomt voor je eigen mening. Het is soms gewoon de manier waarop je het brengt.
En instant oplossing heeft Leen ook niet. Maar door dat ze je aan het denken zet leer je omgaan bepaalde zaken.
1x ben ik zelfs buiten gaan dat ik het zelf helemaal niet wist. Maar das niet erg. Dat kan. Door het voor mezelf te analyseren en er over na te denken leer je je zelf beter kennen.
Ik ben nog steeds niet 100% zelfzeker maar hé, moet dat? Nee zeker niet.

Twiggy

Ze is een heel aangename coach, waarbij je terecht kan met al je bekommernissen hoe klein of groot ook. ze luistert met aandacht en geeft gerichte vragen waardoor je tot de essentie van je probleem komt.
je kan door haar inzichten en vragen echt aan de slag om je probleem verder aan te pakken.
Ik kan een traject alleen maar aanbevelen.

Elke

Leen is voor mij … te veel om op te sommen

 • een luisterend oor
 • empatisch
 • je spiegel
 • zegt de juiste dingen
 • laat je zelf de antwoorden zoeken / geven
 • echt
 • een helper
 • energiegevend / hoop-
 • gewoon
 • een persoon die ervoor zorgt dat je jezelf goed vindt
 • de persoon die jouw kijk op de wereld / leven ook begrijpt
 • een vertaler van gevoelens
 • een dame uit de 1000
 • een topper van een vrouw
 • een goede coach

Giny

Tot zoveel inzichten gekomen door de gerichte vragen en meelevendheid van Leen. Steeds met de nodige positieve boost vertrokken om weer dingen aan te pakken in mijn leven.
Leen is een supertoffe madam! Ik voelde me dadelijk op mijn gemak 😍

An

Leen is een zeer aangename dame die altijd positief voor je staat. En je jezelf laat ontdekken op zeer korte tijd. Waar je ook steeds warm onthaald wordt. Spijtig dat mijn sessies zijn afgelopen, het was een unieke ervaring voor mij waar ik veel uit geleerd heb. Bedankt Leen.

Melissa

Iedereen heeft wel eens een persoon nodig die je helpt om weer eventjes de puntjes terug op de i te zetten. Ik in ieder geval toch! Omdat ik al een instant happy gevoel kreeg bij Leen haar alledaagse quotes kon het niet anders dan dat zij mijn persoon was/werd! Daarom een dikke merci aan Leen om me te helpen, te helpen met beslissingen te maken waar ik het moeilijk mee had maar dankbaar voor ben dat ik knopen heb kunnen doorhakken! Dat maakt me weer blij en dat maakt van mij de persoon wie ik vandaag ben ☺️ dus aan iedereen.. zoek niet te ver naar jou persoon.. misschien is ze wel dichterbij dan je denkt. #FeelgoodLifeCoachLeen#DikkeMerci#♥️

Femke

Zoë heeft de tiener feelgood days bij Leen gevolgd. Ze vond het een super leuke ervaring.
Toffe activiteiten, en ze heeft er heel wat uit geleerd. De ademhalingsoefeningen maken haar rustig.
Over Leen vertelde ze: ‘mama, dat is een super mooie en hele lieve mevrouw.
Mag ik volgende keer terug gaan? ‘
Bedankt voor alle moeite, Leen! 😘😘

Zoë en Sylvia

Topper! Zonder haar had ik nooit zover gestaan als ik nu sta. Leen gaf mij telkens praktische tools waar ik mee aan de slag kon. Ik kwam net op het juiste moment bij haar terecht en het voelde dadelijk goed.
Zo blij dat ik een traject doorlopen heb bij haar!

Caroline

Heel toevallig kwam ik Leen haar pagina tegen op Facebook…en ..ze werd het licht in mijn duisternis👍want k wist het wel allemaal….maar tussen weten en doen…daar zaten mijn sessies met Leen🤣voor iedereen die twijfelt…Doen😉bedankt!

Petra

Leen is een toffe warme dame waar je je direct thuis bij voelt zelfs al is het een online meeting. Doordat wij op een serieuze afstand van elkaar wonen was online coaching de enige oplossing. Op geen enkel moment heb ik het gevoel gehad dat online coachings minder effectief zouden zijn. Integendeel. Leen helpt je zaken anders te bekijken. Dat het eigenlijk allemaal niet zo erg is wat je in hoofd laat afspelen. Hoe je dit op een andere manier kan benaderen en waarom denk je zo. Ze hielp ook verbanden te leggen uit het verleden waar ikzelf niet bij stil had gestaan. Mijn angsten en tranen kwamen naar boven en je leert deze vanop afstand te bekijken. Zijn ze echt zo bedreigend? Dank je Leen voor de vele leuke online coachings, voor vele tips, je luisterend oor en je begrip. Veel liefs

Jessica