2018

Ik had het al eventjes moeilijk vooraleer ik bij jou kwam aankloppen. Al een paar jaar eigenlijk om heel eerlijk te zijn. Niet dat ik echt een vinger kon leggen op wat er me dwarszat maar ik was doodongelukkig en dit ondanks het feit dat ik alles had en bezat om wel gelukkig in het leven te staan. Althans dat dacht ik toch, mijn hoofd vond dat ik overdreef en me gewoon bijeen moest pakken maar mijn lijf vertelde mij iets anders. 
Een psycholoog zag ik niet zitten maar coaching leek me misschien wel iets . 
De eerste sessie was een erg chaotisch uurtje en eentje met veel tranen maar langzaamaan kwam er naar boven wat er me dwarszat, waar ik ongelukkig om was en vooral waar ik zo bang voor was. 
Dankzij je luisterende oor, de stiltes, het begrip en je technieken kwam ik er stilaan terug boven op. Het is werken, elke dag opnieuw, maar ik voel dat ik terug meer rust in mijn hoofd gevonden heb en hierdoor ook terug de focus op mijn gezin heb kunnen leggen. 
Een dikke dankjewel Leen om er voor mij te zijn in een periode die zo moeilijk was!
Leen M. 38 jaar

De eerste keer dat ik aanklopte bij Leen zat ik niet goed in mijn vel. Ik voelde me ongelukkig en toch had ik alles om gelukkig te zijn. Bij onze eerste sessie heeft ze me geleerd om zelf zaken te ondernemen. Ze heeft me laten inzien dat ik best afstand nam van bepaalde mensen in mijn leven. Na dit eerste traject is mijn leven 180° gedraaid. Ik heb op 6 maanden tijd meer gekregen dan mijn hartje kon wensen. Om met al deze veranderingen om te gaan klopte ik opnieuw aan bij Leen. We zijn verder gegaan op onze vorige sessies en plots zag ik in dat ik in een verziekte vriendschap zat. Een vriendschap die mij op alle vlakken in mijn leven tegenhield en vooral controle hield over wat ik deed. Een vriendschap die me angsten aanpraatte en me onzeker maakte. Het heeft 2 trajecten geduurd vooraleer ik dit kon inzien. Leen heeft me geholpen om dit zelf in te zien op mijn eigen tempo. Nooit heeft ze zich expliciet uitgesproken over wat zij al veel langer inzag. Ik heb uiteindelijk kunnen breken met deze vriendschap en ik heb mijn leven terug in handen. Waar ik zoveel angsten voor had en wat me onzeker maakte is nu uit mijn leven. Eindelijk bepaal ik zelf weer wat ik wil doen in mijn leven. Dank u Leen, voor alle steun en hulp die je me geboden hebt!

Katrien T. 30 jaar

Ik wist niet aan wat ik mij kon verwachten bij coaching en ben dan ook de eerste keer met een onzeker gevoel gegaan.  Zou dit wel iets voor mij zijn?? Over wat moet ik daar allemaal vertellen?? Maar dat gevoel was al snel verdwenen, het eerste uur coaching was voorbij voor ik het wist! Zonder het te beseffen waren er al verschillende werkpunten naar boven gekomen.  Na vijf sessies ben ik voor mezelf al heel tevreden met de veranderingen die ik heb gemaakt het gaat er vooral om hoe je naar de dingen kijkt en hoe je er mee omgaat, iemand anders kan je niet veranderen maar wel jezelf. Je moet zelf de dingen aanpakken waar je iets aan wil en kan veranderen… het was een positieve ervaring waar ik veel dingen heb bijgeleerd. Ik denk nu anders, kritischer over bepaalde dingen waardoor ik het mezelf makkelijker maak, minder stress enz… bedankt Leen! Vooral ook voor je open toffe persoonlijkheid, het thuisgevoel, het gevoel dat je met een vriendin op een terras aan het bijpraten bent…

An S. 35 jaar

 

 

In december 2017 voelde ik mezelf wegzinken in de negativiteit en onzekerheid.. Na wat twijfelen heb ik toch contact gezocht met Leen! Doordat ik Leen al kende was voor mij de drempel al wat lager omdat ik wist dat ik me bij haar op mijn gemak voelde. De eerste gesprekken zaten vol met emoties en negativiteit. Ik voelde me totaal niet zelfzeker. Leen liet me uitpraten en pikte op de juiste zaken in. Ze liet me terug nadenken over zaken wat ik op mijn eentje niet kon. Halverwege de gesprekken kwam er meer en meer positiviteit en voelde ik me zekerder en heel belangrijk: ik voelde me terug mezelf en goed in mijn vel! Dit dankzij de juiste sturing van Leen en het begrip dat ze toont. Wat voor mij ook heel leuk was en is, is dat Leen altijd bereikbaar is voor als er tussen de gesprekken door nog iets wat je kwijt wil. De sessies hebben er voor gezorgd dat ik terug een betere kijk heb op zaken waar ik eerst geen blijf mee wist. Dankjewel Leen!

Annelies D. 27 jaar

Ik had er zo lang over nagedacht om je te bellen omdat ik dacht dat er niets aan mij te veranderen was. Maar je hebt het tegendeel bewezen, gewoon je tips, je advies en je luisterend oor hebben van mij een zelfzekere vrouw gemaakt. Ik kan terug plezier maken, trots op mezelf zijn en van het leven genieten. Dankjewel Leen

Eline J. 26 jaar

Ik zat diep, heel diep! Ik deed een wanhopig telefoontje naar een life coach die geregeld op mijn facebooksite verscheen. Diezelfde dag nog deed Leen haar voordeur voor mij open. Eindelijk iemand die echt naar mij luistert zonder vooroordelen. Iemand die vraagt ‘wat zou JIJ graag willen?’ ‘Wat kan ik voor jou betekenen!’ Samen op zoek naar de kern van mijn wezen zonder al die extra ballast. Oprechte zelfreflectie, dat doet pijn en is confronterend maar het zelfrespect dat ik heb teruggevonden is helend, magisch en geeft zoveel kracht en moed elke dag opnieuw.  Leen je brengt mensen terug tot de kern die we door moeilijke omstandigheden uit het oog zijn verloren. Leen ik ben dankbaar dat je jouw talent met mij kon delen. Leen jij maakt het verschil. Vandaag ‘sessie 10’ waren er opnieuw tranen (na een toch lange droge periode hihi). Tranen van geluk, van afscheid, van dankbaarheid en vriendschap… en dat voelt goed!

Noor 46 jaar

Leen, je hebt me heel goed geholpen om terug positief in het leven te staan. Dikke merci.

An P. 37 jaar

Op het moment dat ik Leen contacteerde, had ik heel erg het gevoel dat ik de pedalen volledig kwijt was. Ik ging gebukt onder stress en druk die ik vooral mezelf oplegde. Het schuldgevoel dat ik er niet in slaagde om gelukkig te zijn terwijl ik wèl alles had, regeerde.  Leen liet me heel veel praten maar stuurde op de juiste momenten wel bij zodat ik zelf tot de nodige conclusies kon komen. Leen stelt zich altijd begripvol op maar is ook eerlijk en rechtuit wanneer het moet.
Gecoacht worden is hard werken. Het is begrijpen dat bepaalde gewoontes niet van vandaag op morgen kunnen worden omgedraaid. Gecoacht worden is blijven geloven dat het met kleine stapjes uiteindelijk wel in orde komt. Leen is daarbij de ideale gids. Ze heeft mij geholpen om de nodige dingen aan te pakken maar ook om tegelijkertijd andere dingen te aanvaarden.
Ik heb terug rust in mijn hoofd en daar ben ik héél blij mee.

Bart V. 33 jaar

Dag Leen, ik wil eens even laten weten dat ik jouw pagina “Feelgood Life Coach” heel graag volg.
In het verleden vond ik coaching vaak wat zweverig, maar jij pakt het op een hele menselijke en herkenbare manier aan.
Telkens je iets post, kan ik daar ergens wel iets voor mezelf in terugvinden.
Ik reageer alleen niet zo vaak, omdat ik de schroom voel die het medium Facebook met zich meebrengt. Uiteindelijk heb jij een openbare pagina en als ik reageer op een post van jou, kunnen al mijn 100-en zoveel “vrienden” dit zien. En ik vind deze zaken veel te privé en kwetsbaar.
Maar ik wilde dus even laten horen dat jouw posts door mij echt geapprecieerd worden, me vaak aan het denken zetten of me helpen om mezelf te analyseren.
Dankjewel en keep up the good work! 👍🏻😊❤️

Anoniem