2017

Ik voelde me niet goed in m’n vel, wilde er iets aan doen maar had geen idee hoe.
Ik vond het enorm moeilijk om je te bellen, dus deed mijn vriend het, dan moest ik niet wenen aan de telefoon.  Je zei vaak precies dezelfde dingen die mijn vriend al tegen me had gezegd. Maar het is de manier waarop je die dingen zei. Jij deed me (serieus) nadenken over wat ik wilde bereiken, wat ik voelde en waarom.
Het was zwaar maar oh zo de moeite!
Jij hebt me geholpen om de dingen anders te zien! Bedankt Leen!

Sofie V. 37 jaar

Een tijdje geleden had ik veel chaos in mijn dagelijkse leven. Ik besloot een life coach te raadplegen en dat was Leen. Na onze eerste afspraak wist ik al zeker dat Leen de juiste persoon was. Samen werkten we aan een parcours dat ik moest afleggen, maar waar Leen langs de zijkant staat om te supporteren. Samen werkten we er aan om kleine dingen te veranderen die uiteindelijk een heel grote impact hebben. Dat vind ik zo fijn aan Leen haar manier van werken, samenwerken. Samen praten, samen werken, samen veranderingen doorvoeren. Tijdens onze gesprekken was er ook ruimte om te lachen, wat de sfeer nog beter maakte! Dank je wel Leen om de chaos in mijn dagdagelijkse leven minder effect te laten hebben op mij! (Hé, het is ok om de vuilzakken te laten buitenstaan )

Maaike S. 34 jaar

Wanneer je jezelf even kwijt bent, is Leen de helpende hand om jezelf terug te vinden!
Ik ben gestart met Life coaching met als doel om meer zelfvertrouwen te krijgen.
Ik ben nu aan mijn 5de sessie en heb er zoveel meer uitgehaald dan enkel zelfvertrouwen.
Leen is een super toffe, lieve, spontane, begripvolle vrouw. Het voelt aan of je alles tegen haar kwijt wil.
Gewoon een echte aanrader voor zoveel verschillende onzekerheden!

Britt F. 26 jaar

Ik heb altijd geredeneerd dat ik niemand nodig had om mijn emoties tegen bloot te geven. Life coaching klonk echter veel positiever dan een psycholoog. Ik was meteen getriggerd door Leen ’s website. Er was iets dat me aantrok dus boekte ik een intakegesprek. Tijdens dat gesprek voelde ik passie en veel wil om mensen te helpen dus ik startte een traject. Ik had oorspronkelijk niet echt het gevoel dat deze sessies diepe emoties zouden losmaken maar misschien zou er wel een trigger zijn. Het is een zoektocht geworden waarin ik veel vertelde en Leen hier en daar het gesprek een bepaalde richting gaf. Er was vooral een effect op gebied van bewustwording. Deze manier van benadering had potentie om dingen los te maken en te veranderen. Voor ik hier bij Leen kwam had ik in 20 jaar niet meer gehuild…
Toen er tijdens de laatste sessie dan toch tranen kwamen door een bepaalde vraag op het juist moment en met de juiste blik, stond ik daar dan ook zelf perplex van.  Ik nam nog extra sessies en voelde me steeds beter en gelukkiger. Ik ben gefocust en ik ben er van bewust dat ik dingen wil benoemen en niet meer ontwijken. Ondertussen voel ik me heel goed, trek ik me minder aan van kritiek en voel me zekerder.  Ik denk dat de sessies met Leen heel energetisch werken met je eigen wil voor verandering. Het is een soort van ‘powerboost’, maar je moet er voor openstaan. Je moet zélf vooruit willen.
Bedankt voor alles Leen.

Joachim 33 jaar

Bedankt voor je fantastische hulp. Het traject dat we voor ogen hadden liep een beetje anders dan gedacht. Maar elke keer weer stond jij er om mij er door te helpen en mij te laten inzien dat het anders kon. Stilaan heb ik zo de kracht gevonden om mij wat beter te voelen. Af en toe eens te kunnen genieten, te geloven wat mensen zeggen en ook om zelf te benoemen hoe ik mij voel. En hoe moeilijk het ook blijft, door jouw hulp weet ik dat ik het kan.

En bij een moeilijk moment denk ik terug aan onze sessies en dan krijg ik weer een beetje power om er door te geraken.

Ik kijk vooruit en wil gaan voor wat ik verdien en voor mijn eigen geluk en dat is dankzij jouw steun!

Bedankt Leen!

D.S 29 jaar

Ik voelde me al een hele lange tijd ongelukkig in mijn leven. Hoewel ik alles had om gelukkig te zijn. Ik besefte dat ik dit zo niet langer kon volhouden. Toen vond ik Leen. Het was eng om naar een life coach te gaan omdat ik niet wist wat me te wachten stond. Ik dacht ook dat ik wel een richting in mijn leven had en dus misschien geen life coach nodig had. Toch besliste ik om de gok te wagen omdat ik me niet langer ongelukkig wou voelen. Samen met Leen hebben we gewerkt aan de pijnpunten in mijn leven. Stap voor stap gingen we vooruit. Na elk gesprek voelde ik me weer sterker als ervoor. Met de steun en hulp van Leen heb ik de belangrijkste en moeilijkste beslissingen in mijn leven durven nemen. Dankzij die veranderingen kan ik nu zeggen dat ik me weer gelukkig voel. Zonder de hulp van Leen had ik dit nooit kunnen doen en had ik nooit de problemen in mijn leven kunnen inzien. Dank u wel Leen. Ik zal nooit vergeten wat je voor mij betekend hebt!

Katrien T. 29 jaar

Ik kwam binnen bij jou, ik weet het nog goed, als een totaal gebroken, verloren vrouw. Een jonge, hardwerkende, drukke vrouw van 35 jaar met 2 kindjes. Ik wist van mezelf dat ik een mama was, een vrouw voor mijn partner, een juf in mijn klas (in de mate dat ik dit nog allemaal kon zijn natuurlijk) Maar wie was ik? Waar kwam ik? Waar was ik gebleven of verloren gegaan?
Gaandeweg heb je me geholpen antwoorden te vinden op de vragen die ik had. Je hebt me de tools aangereikt om mijn eigen weg te gaan. Om voor mezelf op te komen en de persoon te zijn die ik wil zijn, die ik kan zijn.
Het is niet altijd makkelijk en nog steeds met vallen en opstaan. Maar als ik nu opsta, is het met een rechte rug, met de juiste ingesteldheid en positiviteit die nodig is om weer verder te gaan. Bedankt hiervoor! Voila Leen, in een notendop omschreven wat het voor mezelf teweeg gebracht heeft en nog steeds doet. Ik ga je zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn en ik ga zeker ook nog nood hebben om langs te komen.

Sarah E. 35 jaar

 

“Ik ben terug sterk genoeg om het zelf te dragen…” schreef ik onlangs naar Leen.
Sterk, trots en goedlachs was ik daarvoor ook. De buitenwereld zag het niet, maar ik was het even kwijt.
Door Life coaching heb ik zelf opnieuw mogen ontdekken wat ik waard ben.
Het leek eenvoudig, beetje praten, zelf je richting bepalen. Maar telkens was ik (en Leen ongetwijfeld ook) doodmoe na dat uur…
Het heeft gewerkt! Ik sta er weer!
Dit was het beste cadeau dat ik mezelf kon geven! Thx Leen, om mezelf de weg terug te laten ontdekken…

Els S. 42 jaar

Ik heb ontzettend veel aan de coaching gehad. Anders stond ik niet waar ik nu sta. Ik heb dankzij de gesprekken ingezien dat het tijd is voor een wending, tijd voor mezelf. Een volledig nieuw leven, ook voor de kinderen…een nieuwe start, nieuwe kansen. Dus je kwam op het juiste moment en ik was klaar om met mezelf geconfronteerd te worden. Ik ben nu zelfzeker genoeg om mijn gevoel te durven volgen.  Bedankt om samen met mij die uitdaging aan te gaan, het pad te bewandelen en de deur weer open  te zetten. Ik hoop dat mensen de weg naar jou snel vinden… het zal hun leven verrijken.  

Wendy W. 42 jaar

Ik voelde me meteen thuis bij Leen door haar spontaniteit en haar luisterend oor. Ik leerde me stap voor stap beter kennen door de oefeningen die zij aanreikte en de vragen die zij me stelde. Wat ik heel belangrijk vind, is dat ik deze oefeningen nog steeds dagdagelijks kan gebruiken!

Caroline L. 30 jaar

Ik heb Leen benaderd toen ik even vast zat in het hoe en wat. Daarnaast merkte ik ook dat ik vaak ontevreden was over bepaalde keuzes die ik maakte. Tijd dus om er iets aan te doen. In het traject dat ik bij Leen volgde, stelde ze me al bij de intake een aantal gerichte en gepaste vragen. Ze is iemand die alles heel goed aanvoelt, levenservaring heeft en vooral een luisterend oor biedt. Sowieso een geweldige en rustige persoonlijkheid. Ze had vooral aandacht voor me als mens en niet zoals andere hulpverleners, als nummertje. Ik zal nog vaak denken aan de tools die je me meegegeven hebt en de manier op hoe je mij hebt kunnen bereiken. “Alles kan, zolang je maar in jezelf gelooft.”

Jill R. 39  jaar

Ik zou dadelijk opnieuw aan coaching meedoen omdat het dingen over mezelf leerde die ik wel heb maar doordat ik er niet bij stilstond was ik ze vergeten. Met hulp van Leen, op een heel rustige manier en met veel begrip voor mijn situatie, ontdekte ik ze weer. Zij bracht me zover dat ik ze zelf terug heb gevonden en terug gebruik en ga blijven vasthouden in mijn verdere leven. Door Leen leerde ik afstand nemen van bepaalde situaties die voor mij onbehandelbaar leken, net hierdoor pakte ik ze aan. Meer zelfs, ze worden gewoon voor me doordat ik er nu veel rustiger op reageer. De oplossing zit vaak in een klein hoekje, maar je hebt de juiste persoon nodig om ze zelf terug te vinden, in mijn geval was jij dat Leen. Dankjewel, jij hielp me mezelf terug te vinden. Zoals we tijdens de coaching bespraken: Dit vlindertje is nu klaar om haar vleugels uit te slaan en terug te gaan genieten van het leven! 

Isabel C. 42 jaar

Ik ben samen met Leen op ontdekking gegaan. Mijn ontdekking: Wie ben ik, wat wil ik en kan ik dit ook bereiken. Leen heeft mij geholpen om me meer bewust te maken van de alledaagse dingen. De behoefte van mij was er om er iets aan te doen. Enkel een drempel hield mij nog tegen en die drempel is dankzij Leen elke keer lager geworden. Leen geeft je direct een rustig gevoel, kan heel goed luisteren, ook al wordt er al eens afgeweken van het onderwerp, wat voor mij heel belangrijk was. Niets moet, alles op zijn tijd. Ook dit is aan Leen besteed. Elk moment heeft zijn tijd nodig. Dus als je naar je leven kijkt en hulp zou willen om jou te ontdekken en te realiseren wat jij graag wilt dan is Leen jouw persoon! It’s my Life… 

Liesbeth K. 37 jaar

Kleine dingen maken het verschil, zelfs jouw dagelijkse spreuken, doen me telkens weer stilstaan bij het belangrijkste in het leven. Hartelijk dank daarvoor! Doe zo voort, er moeten meer mensen zijn zoals jij! Groeten Kathleen 

Kathleen P.

Een heel fijn moment samen met 3 vriendinnen beleefd bij de lieve Leen. Door speelse opdrachtjes leerden we elkaar en (misschien vooral) onszelf nóg beter kennen. En dat allemaal met heerlijke taart. Bedankt Leen   (me-time@home workshop)           

Vicky

Leen verzorgde voor ons een TOPnamiddag. Na een vraag op super korte termijn, voor een ietwat diepzinniger vrijgezellen namiddag, brachten we enkele uren door in haar pure rust uitstralende buitenhuisje. Niet alleen kregen we lekker gezonde baksels voorgeschoteld, we werden tevens getrakteerd op fijne oefeningen waarbij we onszelf en de vriendschappen ontdekten en uitdiepten. Kortom, we hielden er allemaal een goed gevoel en mooie herinnering aan over. Dankjewel x  (me-time@home workshop)

Tamara B.